Zwanencomité

Het Zwanencomité draagt zorg voor de organisatie van het 29e lustrum van de K.S.R.V. "Njord". Het Zwanencomité plant en organiseert de lustrum-gerelateerde evenementen en staat daarmee in nauw contact met de verschillende lustrumcommissies.  

Het Zwanencomité bestaat uit: Kroos (Praeses), Ellen Breedveld (Ab actis), B. Van der Werff (Quaestor), Annette Zeilstra (Commissaris Wedstrijden), De Smet (Promotie & Design), Hoffstedde, Donna Christen en Brechtje Jansen van Rosendaal (Commisarissen Evenementen). 

Lustrumgalacommissie

De lustrumgalacommissie is -hoe kan het ook anders- verantwoordelijk voor het lustrumgala. De commissie werd gevormd rond april en is vanaf dat moment keihard bezig geweest met de voorbereidingen van een groots gala. Een locatie vinden voor 800 man is niet zomaar wat, laat staan eentje die studenten durft te herbergen. Toch is het de lustrumgalacommissie gelukt om Het Sieraad in Amsterdam te strikken, waar op 10 november 2018 een memorabel feest heeft plaatsgevonden.

De commissie heeft zich, naast het vinden van een geschikte locatie, bezig gehouden met promotie, acquisitie, entertainment en natuurlijk de avond tot een goed einde brengen. We kijken terug op een geslaagd gala, waar de commissie enorm trots op mag zijn!

De lustrumgalacommissie bestaat uit de volgende mensen: Elke Sanders, Anna Roseboom, Kuppen, Claessen, Jet Becker, Ingeborg de Koningh en Erin van Woensel.

Lustrumband

De Lustrumband; zonder deze groep is een lustrum niet compleet. De band voorziet ons op bijna alle evenementen van entertainment op hoog niveau. Ze bandleden schrijven hun eigen Njordnummers, zoals het prachtige lustrumlied ‘Eeuwig zegvieren’, maar covers weten ze ook vlekkeloos te spelen. Smartlappen worden gezongen zoals Tino Martin dat niet eens kan. En The White Stripes kunnen een puntje zuigen aan de lustrumbandversie van Seven Nation Army. De band is een hechte groep die het lustrum muzikaal en feestelijk maakt.

De commissie bestaat uit Broekman & Merel (piano), Lemmen, Van Til & De Roest (gitaar), Gonzales (basgitaar), Kramer (drums), Wolters (trompet), Manon, Laurine, Sascha, Hamann & Peet (zang) en Lynette & Wietske (manager). Het lustrumlied is geschreven door Fleur, Merel en Lemmen.

Zorg dat u bij elk optreden vooraan staat en wie weet kunt u een handtekening bemachtigen van een van de mooie bandleden…

Lustrumarchiefcommissie

Ter ere van Njord haar 145ste verjaardag zal de archiefcommissie komend jaar een expositie tentoonstellen over belangrijke sleutelmomenten uit de roemrijke geschiedenis die Njord kent. De expositie zal u laten zien dat Njord een sterke vereeniging is waar leeden bijeenkomen, ook na moeilijke tijden, om vervolgens tot nieuwe hoogtepunten te komen.

Lustrumwedstrijden commissie

De lustrumwedstrijden van het 29e Lustrum der K.S.R.V. “Njord” zullen dit jaar plaatsvinden tijdens de NSRF Slotwedstrijden in het weekend van 29 en 30 juni 2019. Tijdens dit weekend zullen wij als lustrumwedstrijden commissie ons uiterste best doen om de Willem-Alexanderbaan te doen verenigen met de kleuren lichtblauw en Sleutelstad-rood. Het geweld op het water zal aanschouwd kunnen worden vanaf de kant waar het volledige programma wordt georganiseerd door onze commissie, de supercrew en uiteraard de hulp van de nieuwe lichting Njord Leden. 

Wij zullen onze krachten verenigen om een spektakel neer te zetten en heel roeiend Nederland een onvergetelijk weekend te bezorgen.

Na een zinderend weekend zullen wij het einde van het roeiseizoen afsluiten met een groots Lustrum uittrainingsfeest in onze Sleutelstad.

Lustrummerchandisecommissie

Misschien wel één van de meest begeerde commissies van Njord: de merchandisecommissie. Want zeg nou zelf, wie wil er niet meedenken over de gaafste kleding en goodies in de lustrumkleuren.

De merchandisecommissie is verantwoordelijk voor een groot deel van de kleding en items die in het lustrumjaar worden gepresenteerd op Njord. Zo zijn er al lustrumbadjassen, manchetknopen, linnen tassen, T-shirts en nog veel meer. Het hele jaar door staan er nieuwe items op de agenda, houd daarom de site en Facebookpagina goed in gaten. Zo ben je als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvulling op jouw kledingkast, fusie, badkamer of huisraad!

De merchandisecommissie bestaat uit: Maarten van Harten, Annefleur Langbroek, Jaimie Smits, Harry, Merle de Jong, Noa Stoop, Edelenbosch, De Brouwer en Kooijmans.

Wil jij merchandise kopen? Klik dan hier om naar de webshop te gaan.

Lustrumboekcommissie

In de lustrumboekcommissie vinden we de leden die Njord niet alleen nú erg leuk vinden, maar eigenlijk álle jaren van haar bestaan leuk en fascinerend vinden. De lustrumboekcommissie ontfermt zich daarom over al die jaren en schrijft over de sleutelmomenten die Njord hebben gemaakt tot de vereniging die ze nu is. 

Zij laten zien dat wij niet alleen de lichting van 1874, 1982 of 2017 zijn, maar dat wij allen verenigd zijn, verbonden door het Wit en Lichtblauw (en dit jaar ook een vleugje Sleutelstadrood).

Eliza Jordaan, De Gaaij, Henrike Vellinga, Tiki Blom, Ginjaar en De Smet ontfermen zich over de totstandkoming van dit boekwerk.

Lustrumfestivalcommissie - Leidsche Airco

Als moment suprême van de lustrumweek barst het feestgeweld los op 12 juli 2019 in Leiden. Zoals een lustrum betaamt zal worden afgesloten met een ware apotheose. Hèt Njord lustrumfestival met een Leidsche twist. Graag nodigen we leden van alle studentenroeiverenigingen uit om heel roeiend Nederland verenigd te zien, uiteraard in onze eigen Sleutelstad!


De lustrumfestivalcommissie bestaat uit: Elke Sanders, Kolfoort, Luijkx, Muntinga, Verhagen, Emma Verweij, Annette Zeilstra en B. van der Werff.