Defensity College Njord Lustrumwedstrijden 2019

Het weekend van 29 en 30 juni 2019 zal dit jaar in het teken staan van de ´Defensity College Njord Lustrum NSRF Slotwedstrijden´. In dit weekend zal de Willem-Alexanderbaan lichtblauw en Steutelstadrood kleuren. Het geweld op het water zal aanschouwd kunnen worden vanaf de kant waar het volledige programma wordt georganiseerd door de verenigde krachten van onze commissie, de supercrew en uiteraard de hulp van de leden van Njord.
Het weekend zal afgesloten worden met een prachtig uittrainingsfeest in onze eigen Sleutelstad!


Koop hier je kaartje voor het feest! ( https://www.ticketkantoor.nl/shop/uittraining


Of je nu komt om te strijden voor het felbegeerde Njord Lustrumblik of op de kant om je favoriete ploeg aan te moedigen, we zien je graag 29 en 30 juni op de WAB.

Exclusieve bushalte op de Willem-Alexander Baan
Op zaterdag en zondag zullen er bussen vertrekken naar de Willem-Alexander Baan vanaf zowel station Gouda (lijn 877) als station Rotterdam Alexander (lijn 875). Het makkelijkst is om je route te plannen via 9292.nl. Plan je reis naar bushalte Willem-Alexander Baan in Zevenhuizen. Op de lijnen kan gereisd worden op een OV chipkaart, of er kan een ‘gemakskaartje’ gekocht worden bij de chauffeur (contant niet mogelijk).


Meer informatie over de wedstrijden is te vinden op http://www.nsrfslotwedstrijden.nl/