Evenementen

Collation

Op zaterdag 25 mei viert Njord haar eeuwigheid tijdens het Collation. Dit vijfgangendiner vindt plaats bij de L.S.V. "Minerva". Kaarten voor entree kunnen worden aangeschaft in de webshop; deze zullen naar uw adres worden verzonden.

Expositie

Van woensdag 29 mei tot vrijdag 5 juli zal in de Oude Universiteit Bibliotheek op het Rapenburg een expositie plaatsvinden. De expositie staat in het teken van het terugblikken op een aantal belangrijke sleutelmomenten uit de roemrijke geschiedenis die Njord heeft.

Lustrumweek

Om het 29e lustrum op gepaste wijze af te sluiten zal er ongepast veel gefeest worden in ‘de lustrumweek’. In de week van 8 tot 12 juli 2019 zal elke dag een evenement plaatsvinden waar alle leden (en indien gewenst externen) welkom zijn om het 145 jarig bestaan van Njord maximaal te benutten. Er zullen, geheel in thema, activiteiten in de Sleutelstad plaatsvinden, maar het zou zomaar kunnen dat er ook er een keer van postcode veranderd wordt… Te veel zal er over de inhoud van week 28 nog niet losgelaten worden, want roeiers en voorspelbaarheid gaan niet samen. We kunnen u alleen maar sterk aanraden om aanwezig te zijn bij elke festiviteit en met de mooiste vereniging tot op de laatste dag, van het lustrum te profiteren.

Lustrumwielerronde

Op zondag 7 juli vindt de lustrumwielerronde plaats. Nadere informatie volgt!

Lustrumgala

Op 10 november 2018 vond het lustrumgala plaats in Het Sieraad te Amsterdam. Met meer dan 800 verkochte kaarten beloofde de avond memorabel te worden: nog nooit eerder reisde een zo grote delegatie van Njord af richting een gala. Terwijl het barpersoneel hard aan het werk werd gezet, maakte de lustrumband zich op voor hun tweede optreden sinds de lustrumopening van 7 september. De band liet zich van zijn beste kant zien en zette een fenomenaal optreden neer. Na de band was het aan Charleon om het publiek te vermaken en ook hij slaagde hierin, waarna onze eigen Broekman de draaitafel bemande. Na Broekman was het aan de mannen van Sowieso en zij sloten de avond in stijl af.

Lustrumopening

7 september 2018 vond de spectaculaire opening van het 29e lustrum van de K.S.R.V. "Njord" plaats. Na de doop van enkele boten werden de kleuren en het thema van het lustrum bekend gemaakt. Njord is de afgelopen jaren enorm gegroeid waarmee het zich ook in de breedte heeft ontwikkeld. Ondanks deze verscheidenheid, is er ook veel gemeengoed. Alle leden hebben ooit gekozen voor het Sleutelstadrood en vervolgens in de EL CID voor het Wit en Lichtblauw.